Pharmagora Klaszter logó

Mythos P/C adatmenedzsment rendszer

Az AdWare Research által fejlesztett Mythos rendszer egy, a mai rendszerek közül kiemelkedően magas követelményi szempontoknak megfelelő pre-klinikai és klinikai adatkezelő rendszer. Megbízható Oracle® adatbázison alapul, mely segítségével biztosítható az adatok biztonsága, és az összes változás nyomon követése. A rendszer elsődleges funkciója az elektronikus adatok klinikai vizsgálatokból való összegyűjtése és kezelése.

A Mythos könnyen kezelhető, felhasználóbarát és számos olyan tulajdonsággal rendelkezik, amik miatt könnyű szeretni:

  • azonnali hozzáférés – a vizsgálati helyen begyűjtött adatok egyből bekerülnek a kutatócenterbe, ahol biztonságos tárolás mellett azonnal a statisztikus csapat rendelkezésére állnak. Ezzel jelentősen csökken az adatbevitel és a statisztikai elemzés közötti késlekedés.
  • magas minőség – a folyamatos, automatikus adat ellenőrzésnek köszönhetően a rendszer azonnal jelzi azokat az adatokat, amelyek nem felelnek meg az előre beállított feltételeknek
  • státusz riport – a központi adatbázis lehetővé teszi naprakész státusz jelentések készítését
  • költség hatékonyság – A rendszer nagy előnye, hogy az elektronikus adatgyűjtéshez (eCRF), amely a világ bármely pontján történhet, csak egy Web böngészőre és Internet hozzáférésre van szükség, vagyis nem igényel a felhasználói oldalon további szoftvertelepítést.
  • flexibilitás – e-CRF az ügyfél igények szerint tetszőlegesen alakítható, sőt a rendszer képes a kettős adatbevitelre és nagyszámú vizsgálati helyek kezelésére
  • elektronikus adminisztrációs formátum – az adatokból az FDA által meghatározott SDTM táblázatok készíthetők

 

A rendszer FDA és EMEA kompatibilis és megfelel a GCP követelményeknek, megvásárolható önálló termékként, illetve szolgáltatásként.

További információk:
http://adwareresearch.com/portfolio/mythos-cdms-2/